Skincare: Hydrapeeling met litchi

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 18,30

Een massagegel met katoenextract gecombineerd met een zachte peeling met litchipitsplinters.


Stimulerende werking

De transparante gel zonder bewaarmiddelen is verrijkt met katoenextract dat het resultaat is van gepatenteerd onderzoek waarbij zeven specifieke oligosachariden werden samengebracht. Als celbeschermende bestanddelen hebben zij een stimulerende en regenererende werking op de opperhuidcellen en de epidermale lipidenlaag (natuurlijke beschermingslaag van de huid).


Verzachtende werking

De rijkdom aan suikeresters geeft deze gel een uitzonderlijk aanvoelen waarbij de opperhuid wordt gevoed en de huid heerlijk wordt verwend. De gel hydrateert en revitaliseert de vermoeide huid. De smeltende, niet-vette textuur zorgt voor een professionele massage die spanningen wegneemt. De verzorging op basis van katoen, symbool van zuiverheid, geeft de huid een frisse, fijne, subtiele geur, terwijl de huid ook gevoed en gehydrateerd wordt. De litchi uit Zuid-China, is speciaal voor deze gel uitgekozen. De litchipitsplinters zijn perfect geschikt voor een zachte peeling. Dode cellen worden verwijderd, de huid wordt grondig gezuiverd en gereinigd, zonder daarbij te worden geprikkeld. De poriën worden fijner en de huid krijgt een frissere en jongere uitstraling.


Gebruik

Masseer met cirkelvormige bewegingen om tegelijk spanningen en dode cellen weg te nemen. Deze emulsie kan makkelijk met water worden weggespoeld waardoor het in een zachte melk verandert. Er blijft een zijdezachte, hydraterende film achter op de huid.