Skincare: Peel off masker

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 18,30

Het Peel-off Shaker Mask® is verrassend snel en makkelijk klaar te maken. Het antracietgrijze poeder is vrij van bewaarmiddelen. Het verandert bij contact met water onmiddellijk in een gladde crème die heel makkelijk uit te smeren en te verwijderen is. Het absorptievermogen van de plantaardige kool beschermt de huid en verwijdert de toxines die het gevolg zijn van luchtverontreiniging.


Versterkt barrière-effect

Plantaardige kool is het meest natuurlijke reinigingsen ontsmettingsmiddel. Het onderscheidt zich door zijn absorptievermogen waardoor het onzuiverheden en toxines wegzuivert. In dit masker gaat plantaardige kool samen met een antivervuilingscomplex bestaande uit klimop, zonnebloem en rijstzemelen, bijzonder werkzaam tegen cytotoxische effecten van vervuilende rook en uitlaatgassen. Het masker legt een beschermende film die het barrière-effect van de huid verhoogt.


Diep reinigende werking

De ontgiftende werking van plantaardige kool wordt al lang erkend. Het is een kostbaar bestanddeel om onzuiverheden te verwijderen en overtollige talg af te voeren bij een gemengde of vette huid.


Gebruik

Giet eerst 10 cl water (kamertemperatuur) in de shaker. Voeg 25 g poeder uit het zakje erbij. Schud krachtig een paar tellen tot het schudden van het mengsel stil wordt. Onmiddellijk op de huid aanbrengen. Laat 10 minuten inwerken alvorens in één beweging uit te trekken (peel off).