Skincare: Matterende crème

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 21,90

Deze sterk zuiverende crème brengt hydraterende en herstellende werkzame bestanddelen samen in een zacht verzorgingsproduct dat voor normale, gemengde en vette huidtypes geschikt is. De huid vernieuwt zich elke dag van binnenuit.


Hydraterende werking

Collageen, nalidone, vitamine E en zee-extracten bundelen hun krachten om de bovenlagen van de opperhuid te hydrateren. Door de oppervlakkige epidermale lipidenfilm (natuurlijke beschermingslaag van de huid) en de celmembranen te versterken wordt het waterverlies tegengegaan, zodat de huid soepeler en zachter wordt. Nalidone is een natuurlijk ingrediënt met 12% NMF (Natural Moisturizing Factor). Nalidone vormt een uiterst doeltreffend hydraterend fysiologisch bestanddeel dat het hydratatiepeil in de hoornlaag optimaliseert.


Herstellende werking

Collageen, een natuurlijk huideiwit, heeft eigenschappen die de huidcellen herstructureren en beschermen. Deze celreactivator speelt een belangrijke rol in het weefselherstel en maakt de huid elastischer. Vitamine B6 en zinkgluconaat hebben een talgregulerende werking en zuiveren de huid.


Gebruik

Deze verzorging wordt ’s morgens en ’s avonds aangebracht op een perfect gereinigde huid.