Skincare: Bio-cellulose Masker met Hyaluronzuur

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 9,20

Oorspronkelijk wordt dit hyaluronzuurmasker, bestaande uit een 100% natuurlijk en met de huid biocompatibel bio-cellulosemembraan, gebruikt om zware brandwonden te verzorgen. Het bezit een uiterst hoge concentratie aan actieve bestanddelen met een werkzaamheid die veel hoger ligt dan die van gebruikelijke maskers. Dankzij het concentraat aan doeltreffende actieve bestanddelen die in de kern van uw huid worden gebracht, krijgt uw gezicht een jonger, steviger, veerkrachtiger en mooi voller voorkomen.


Extreem hydraterende werking

Hyaluronzuur zorgt voor een echt hydratatiebad: het is in staat om duizend maal zijn eigen gewicht aan water op te nemen. Het geeft een zacht gevoel en zorgt voor een gehydrateerde, vollere huid. Deze molecule geeft uw gezicht een jonger en steviger voorkomen. Aloe Vera is een krachtig hydraterende, herstellende en verzachtend actief bestanddeel. Het is ideaal voor de gedehydrateerde, droge of rijpere huid en dringt veel makkelijker in de huid dan water.


Verstevigende, revitaliserende werking

Fucogel is een polysensoriële vochtinbrenger, waardoor het masker zijdezacht, fluwelig aanvoelt. De huid wordt gladder, steviger en elastischer. Rimpels worden afgezwakt. Bio-marine collageen maakt de huidweefsels vaster. Het zorgt voor een strakkere vorm en heeft een liftend effect. De huid oogt steviger en vitaler.


Gebruik

  • Open het aluminiumzakje
  • Verwijder het eerste vel gevlochten papier
  • Leg het masker over het hele gezicht alvorens het tweede vel gevlochten papier te verwijderen
  • Druk lichtjes aan met de vingertoppen om ervoor te zorgen dat het masker goed tegen de huid aan kleeft en dat er zich geen luchtbellenvormen. Laat 15 tot 20 minuten inwerkenalvorens het masker te verwijderen. Tweemaalper week herhalen.