Skincare: Masker 22 Hydracomfort met Damascus Rozenolie

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 16,90

Dit crèmemasker met zijn romige, koele textuur, bouwt de vochtreserves van uw huid weer op met behulp van rijke actieve bestanddelen, zoals Galamboter, tarwekiemolie en abrikozenpitolie, bio- marine collageen, hyaluronzuur, nalidone en vitamine E.


Extreme hydraterende werking

22 selecte natuurlijke bestanddelen met algemeen erkende werking: nalidone, hyaluronzuur met laag moleculegewicht, tarwekiemolie, abrikozenpitolie, bio-marine collageen, vitamine E, bundelen hun krachten om de epidermale lipiden van uw huid te verstevigen en dragen actief bij tot de bescherming en vernieuwing ervan.
Het masker ‘22’ Hydracomfort zorgt voor een boost en hydrateert uw huid intens dankzij zijn voedende, herstructurerende en revitaliserende werking. Nalidone is een natuurlijk ingrediënt met 12% NMF (Natural Moisturizing Factor). Nalidone vormt een uiterst doeltreffend fysiologisch bestanddeel dat een optimale hydratatiepeil in de huid herstelt. Hyaluronzuur-LMW heeft een laag moleculegewicht waardoor het de huid uitstekend binnendringt en gemakkelijk inwerkt. Het hydrateert de opperhuid en beperkt het vochtverlies dankzij een betere cohesie van de huidbarrière. Zo houdt de huid het vocht beter vast. Hyaluronzuur verbetert de stevigheid van de huid doordat het de productie van procollageen stimuleert, dat onder meer belangrijk is voor de veerkracht van de huid.


Gebruik

Breng het masker in een dikke laag op het gezicht en de hals aan. 10 à 15 minuten laten inwerken of, als de opperhuid echt uitgedroogd is, de hele nacht. Voor een echte hydratatie boost, vóór het masker, het Serum « 22 » aanbrengen.