Skincare: Crème 22 Hydracomfort

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 22,50

Deze crème op basis van herstructurerend bio-marine collageen, hyaluronzuur-LMW en een cocktail van hydraterende actieve bestanddelen zoals nalidone, abrikozenpitolie en tarwekiemolie is een cel activator die de huid beschermt tegen externe schadelijke invloeden. De hydraterende crème ‘22’ verstevigt de oppervlakkige epidermale lipiden en geeft de huid tegelijk een zacht, stralend en steviger voorkomen.


Hydraterende celactivator

De complexe formule (22 bestanddelen) stimuleert een snelle regeneratie en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel. Bio-marine collageen, een basiseiwit van de huid, in combinatie met hydraterende, voedende en verstevigende oliën (tarwekiemen en abrikoos), met nalidone en vitamine E, vormt een cocktail van actieve bestanddelen die de huid herstructureren en verstevigen. Nalidone is een natuurlijk ingrediënt met 12% NMF (Natural Moisturizing Factor). Nalidone vormt een uiterst doeltreffend hydraterend fysiologisch bestanddeel dat een optimaal hydratatiepeil in de huid herstelt. De huid wordt zachter, is beter gehydrateerd en wint aan glans en stevigheid.


Verstevigende, stimulerende werking

Hyaluronzuur-LMW heeft een laag moleculegewicht waardoor het de huid uitstekend binnendringt en gemakkelijk inwerkt. Het hydrateert de opperhuid en beperkt het vochtverlies dankzij een betere cohesie van de huidbarrière. Zo houdt de huid het vocht beter vast. Hyaluronzuur verbetert de stevigheid van de huid doordat het de productie van procollageen stimuleert, dat onder meer belangrijk is voor de veerkracht van de huid. De fluide textuur maakt dit product tot een ideale basis voor een stralende, duurzame make-up.


Gebruik

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigd aangezicht en hals. Voor een versterkte werking te gebruiken in combinatie met het Serum '22'.