Skincare: Serum 22 Hydracomfort

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 20,60

Dit serum is rijk aan helende en hydraterende actieve bestanddelen. Het is een uiterst zachte verzorging voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Het anti-inflammatoire effect kalmeert en brengt tot rust, terwijl de verzachtende bestanddelen de huid voeden. Koelte omsluiert de huid in een lichte marine geur.


Verzachtende en helende werking

Krachtige anti-inflammatoire actieve bestanddelen, allantoïne en aloe-vera bundelen hun krachten om irritaties te kalmeren en de huid te verzachten. Hun helende werking draagt bij tot de herstructurering van de huid en stimuleert de celvernieuwing. Doordat de huid wordt gekalmeerd wordt het zachter, het regeneratieproces verstevigt de huid.


Hydraterende en herstellende werking

Dit serum bevat hydraterende actieve bestanddelen. Glycerine heeft algemeen erkende hydraterende eigenschappen. Bio-marine collageen is een natuurlijke proteïne en een filmogeen bestanddeel dat ervoor zorgt dat de meest gedehydrateerde cellen weer verzadigd worden met water. Deze hydraterende eigenschappen worden versterkt door de werking van nalidone. Nalidone is een natuurlijk bestanddeel met bijna 12% NMF (Natural Moisturizing Factor). Nalidone is een uiterst doeltreffend hydraterend fysiologisch bestanddeel en herstelt een optimale vochtgehalte in de huid.


Gebruik

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigde huid, vóór het aanbrengen van de dag- of nachtcrème. Voor de heren is het een perfect herstellende en hydraterende aftershave.