Skincare: Anti-Age+ Crème Ogen en Lippen

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 21,50

Deze crème verrijkt met druivenpitolie, paardenkastanje-extract, retinol en cafeïne hydrateert, ontzwelt en regenereert de broze huid rond ogen en lippen dankzij een gladmakende en liftende werking die ook wallen tegengaat. Dit verzorgingsproduct vermindert imperfecties en heeft een krachtig anti-agingeffect met snelle zichtbare resultaten.


Beschermende en hydraterende werking

De diverse natuurlijke polymeren vormen een ultrafijne film die fungeert als barrière tegen vervuiling en agressieve invloeden van buitenaf, die juist de oorzaak zijn van vroegtijdige huidveroudering en imperfecties van de huid. Vitamine E en zachte amandelolie zijn doeltreffende hydraterende bestanddelen die de epidermale lipidenfilm (natuurlijke beschermingslaag van de huid) en de celmembranen versterken.


Regenererende anti-agingwerking

Retinol (vitamine A) is werkzaam tegen vrije radicalen en is doeltreffend voor het verzorgen van een rijpere, door uv-straling beschadigde huid. De regulerende en regenererende werking vrijwaart de huid tegen schade door uv-straling en helpt de belangrijkste tekenen van veroudering tegen te houden: rimpelvorming, ongelijkmatige huidskleur, elasticiteitsverlies. Paardenkastanje-extract, cafeïne en ‘eyeliss’ hebben een vochtafdrijvende, ontzwellende werking, zodat wallen onder de ogen geleidelijk verdwijnen.


Gebruik

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigde huid. Neem een kleine hoeveelheid crème en breng licht drukkend en masserend aan, zonder aan de huid te trekken.