Skincare: Anti-Age+ Masker

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 16,70

Dit dauwkleurige masker is ideaal om de huid subtiel te zuiveren en te revitaliseren. Aardbei, een prestigieuze vrucht die symbool staat voor sensueel genot, verleent de huid zijn kenmerkende, zoete parfum voor een uitmuntende verzorging.


Zuiverende werking

Aardbeienvruchtvlees is rijk aan tannine die de ontwikkeling van bacteriën tegengaat. Dankzij de adstringerende eigenschappen is dit masker een zuiverende verzorging die de huidskleur stralender maakt. Kaolien is een klei rijk aan oligo-elementen. De waterstofverbindingen zorgen voor een sterke adhesie op de huid. Het vergemakkelijkt de diffusie van het poriënwater naar de huid en ook de lokale verwarming waardoor de poriën wijder worden en de vochtinbrenging verbetert.


Revitaliserende werking

Met een hoog gehalte aan vitamine C en A (betacaroteen) heeft aardbei een antioxiderend vermogen dat vrije radicalen bestrijdt en celveroudering tegengaat. Het aardbeienaroma zorgt voor een zachte toets, die nog wordt versterkt door de hydraterende eigenschappen van glycerine, die het gezicht in een verzachtende film hult.


Gebruik

Gebruik een- tot tweemaal per week. Breng het gebruiksklare masker aan. Laat 10-15 minuten inwerken en spoel af.