Skincare: Anti-Age+ Nachtcrème

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 24,60

Deze uiterst romige en sterk regenererende nachtcrème combineert hydraterende en herstellende actieve bestanddelen in een zachte verzorging voor alle huidtypes. Vitamine A & E en Bio-marine extracten dragen bij tot een sterkere elasticiteit van de weefsels en helpen de huid weer vitaler maken. Deze cocktail van actieve bestanddelen hydrateert en maakt de huid steviger. Tekenen van veroudering worden afgezwakt: een echt jeugdelixir!


Vochtinbrengend en werkzaam tegen vrije radicalen

Vitaminen A & E hebben een algemeen erkende werkzaamheid tegen vrije radicalen. Nalidone is een natuurlijk ingrediënt met een NMF (Natural Moisturizing Factor) van bijna 12%. Nalidone (4%) is een hoogst doeltreffend hydraterend fysiologisch bestanddeel dat een optimaal hydratatiepeil in de huid herstelt. Galamboter, een voedend en hydraterend bestanddeel, herstelt en versoepelt de huid. Deze actieve bestanddelen helpen tekenen van vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.


Verstevigende en stimulerende werking

Hyaluronzuur-LMW heeft een laag moleculairgewicht, waardoor het uitstekend in de huid binnendringt en dus goed op de huid inwerkt. Hyaluronzuur hydrateert de huid door vochtverlies te beperken dankzij een betere cohesie van de huidbarrière. De huid houdt het aanwezige water beter vast. Hyaluronzuur verbetert de stevigheid van de huid door de productie van procollageen, dat onder meer instaat voor de veerkracht van de huid, te stimuleren.


Gebruik

Het product ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigd aangezicht en hals. Voor een versterkte doeltreffendheid bevelen wij aan het Anti-Age+ Serum te gebruiken.