Skincare: Anti-Age+ Dagcrème

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 23,20

Deze buitengewoon smeuïge crème bevat argireline, een actief bestanddeel dat dankzij zijn erkende anti-rimpel werking een belangrijke rol speelt in de strijd tegen huidveroudering. Door zijn rijke dosering aan vitamine A & E en Galamboter maakt de crème het huidweefsel elastischer en vitaler. Nalidone is een natuurlijk ingrediënt met een NMF (Natural Moisturizing Factor) van bijna 12% en zorgt voor een optimale hydratatie en versteviging van de huid.


Krachtige bestrijding van de werking van de tijd

Het effect van argireline berust op een hexapeptide dat uitdrukkingsrimpels minder diep maakt én hun ontwikkeling tegengaat. Argireline wordt dan ook beschouwd als een niet-chirurgisch alternatief voor botox-injecties.


Hydraterende werking

Nalidone is een natuurlijk bestanddeel met een NMF (Natural Moisturizing Factor) van bijna 12%. Nalidone is een bijzonder doeltreffend hydraterend fysiologisch bestanddeel dat de hydratatie van de huid naar het optimale peil herstelt.


Gebruik

Het product ’s morgens aanbrengen op een perfect gereinigd aangezicht en hals. Voor een versterkte doeltreffendheid bevelen wij aan het Anti-Age+ Serum in combinatie te gebruiken. Perfect te gebuiken als dag- en/of nachtcrème.


Wat is het principe?

Argireline blokkeert de transfer van acetylcholine, een neurotransmitter die betrokken is bij de samentrekking van de gezichtsspieren, en dus ook bij de rimpelvorming die daaruit voortkomt. Deze crème combineert de algemeen erkende werkzaamheid van vitamine A & E tegen vrije radicalen met de eigenschappen van nalidone (fysiologische vochtinbrenger – 4%) en Galamboter (2%). De rimpels nemen af, het gezicht krijgt duidelijk een stralendere kleur en de huid oogt zichtbaar jonger.