Skincare: Anti-Age+ Serum

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 28,00

Dit lichte, frisse gelserum vormt een krachtig maar natuurlijk alternatief voor meer agressieve manieren van anti-agingbestrijding. Dankzij de argireline worden uitdrukkingsrimpels sterk verminderd en hun vorming tegengegaan.


Krachtige bestrijding van de werking van de tijd

Het effect van argireline berust op een hexapeptide dat uitdrukkingsrimpels minder diep maakt én hun ontwikkeling tegengaat. Argireline wordt dan ook beschouwd als een niet-chirurgisch alternatief voor botox-injecties.


Wat is het principe?

Argireline blokkeert de transfer van acetylcholine, een neurotransmitter die betrokken is bij de samentrekking van de gezichtsspieren, en dus ook bij de rimpelvorming die daaruit voortkomt. Vitamine A heeft een algemeen erkend effect tegen vrije radicalen en werkt in dit product samen met nalidone, tarwekiemolie en plantaardig DNA. De rimpels nemen af, het gezicht krijgt duidelijk een stralender kleur en de huid oogt zichtbaar jonger.


Gebruik

Het product ’s morgens en ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigd aangezicht en hals, vóór uw dag- of nachtcrème. Voor een versterkte doeltreffendheid kunt u aanvullend de Anti-Age+ Crème Dag of Nacht gebruiken.


Rijk aan actieve bestanddelen

In plantaardig DNA, het grondbeginsel van elke levende cel, zit groei- en levenskracht. Het zuivere plantaardige DNA, dat dankzij een 100% natuurlijk procedé in pure vorm wordt geëxtraheerd, kan zijn uitzonderlijke vermogen om nieuw leven en nieuwe vitaliteit te wekken, overbrengen op de huidcellen (in-vitrotest). Vitamine A (retinol) draagt eveneens bij tot weefselregeneratie, door de cel vernieuwing te activeren. De tarwekiemolie geeft de huid een fluweelzacht aanvoelen, wat het comfort verhoogt. Deze olie bevordert de verwijdering van dode opperhuidcellen en maakt uw huidskleur weer fris en levendig. Het gaat elasticiteitsverlies van de huid tegen en maakt het huidweefsel weer steviger. Nalidone is een natuurlijk bestanddeel met een NMF (Natural Moisturizing Factor) van bijna 12%. Nalidone is een bijzonder doeltreffend hydraterend fysiologisch bestanddeel dat de hydratatie van de huid naar een optimaal peil herstelt.