Skincare: Anti-Age+ Serum Absolu

Terug naar Skincare assortiment

Beschikbaar bij Apotheek Ginderbuiten, Mol: € 41,30

Het Serum Absolu is een uitzonderlijk verzorgingsproduct op maat. Natuurlijk geïnspireerde, wetenschappelijk veredelde moleculen in dienst van een geavanceerde, regeneratieve verzorging. De actieve stoffen worden dankzij een uniek, gepatenteerd DUOPAREL-technologie bewaard in ‘dubbel gelaagde parels’ zonder bewaarmiddelen. Bij contact met de ‘activatoren’ veranderen de parels in een smeuïg serum die door de huid onmiddellijk wordt opgenomen. Bij het aanbrengen voelt uw huid meteen heerlijk zijdezacht aan.


Synergetische werkingen

Zoethoutextract (BIO OSLP) is een krachtig oplichtend bestanddeel dat pigmentstoornissen helpt bestrijden, de huidskleur egaliseert en vlekken vervaagt. Abrikozenpitolie maakt de huid stralender en helderder. Gatuline Expression heeft een opspannende werking waardoor diepe rimpels vervagen. Het maakt de huid geleidelijk aan ook sterker. De werking van Gatuline Expression wordt versterkt door Alistin P5, een krachtig peptide en antioxidans die celmembranen herstelt en de aanmaak van collageen verbetert.


Gebruik

Het product ’s morgens en ’s avonds aanbrengen op een perfect gereinigd aangezicht en hals, vóór uw dag- of nachtcrème.


Rijk aan actieve bestanddelen

Een huid waarvan het vochtgehalte perfect op peil is (hyaluronzuur met laag en hoog moleculair gewicht/ vitamine E) en die stralender en gelijkmatiger is (zoethoutextract, abrikozenpitolie) is ook beter bestand tegen de werking van de tijd. Rimpels worden zichtbaar gladgestreken (Alistin P5 / Vitamine A / Matrixyl Synthé 6). De huid wordt weer gladder en strakker (Gatuline Expression + Alistin P5) en ziet er opnieuw stralend, fris en vol uit.